hääkoristeet · kaaso · Pöytäkoristeet · stressi · Yleinen

Kaason merkitys ja kirotut kaitaliinat

Tänään taas kaason merkitys nousi esiin. Hääsuunnitelmien suhteen eletään tietynlaista suvantokautta ja olen tuntenut oloni hieman turhautuneeksi. M tuli viihdyttämään minua tänään, sillä olen sairastellut pitkään ja mieliala on ollut ehkä hieman allapäin.

Haluaisin miljoona asiaa tehdyksi nyt ja mitään en silti saa aikaiseksi. Kipeänä olo on saanut aikaan myös sen, että ne pienetkin asiat joita voisi eteenpäin viedä, ei jaksa viedä maaliin. M sai tänään taas yhden asian suhteen rauhoitettua mieleni ja tuntuu, että henki kulkee taas paremmin. Kiitos evoluutio puhumisen taidosta!!

Tilasin tänään uudet kaitaliinat juhlapöytiin, koska edelliset eivät koskaan saapuneet. Alunperin suunnitelmissa oli satiiniset kaitaliinat, mutta liinoista saapui vain kolme. Onneksi myyjä toimi asiallisesti ja palautti rahat takaisin. Jo häämessuilla ihastelin paljettista pöytäliinaa. Ajattelin tuolloin, että ei tule tapahtumaan – no money, no funny. Tänään kuitenkin tilasin ne, hieman jännittää!! A: tulevatko nämä liinat ja B: ovatko ne käyttökelpoisia.

Niin ja laitoin myös kukkataiteilijalle viestiä muutama päivä sitten. Odotan innokkaasti taiteilijan ajatuksia ideoistani. Meille kukat tulee Martin Tarhalta.

Toivotaan aurinkoisia päiviä ja ihanaa kevättä tuleviin päiviin!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s